Information om Gräsöbadens Camping

Gräsöbaden är en familjecamping (åldersgräns  för camping är 25 år) belägen i Norra Roslagen på Gräsö. Hit kommer du med bilfärja från sommarstaden Öregrund. Campingen ligger 2 km nordväst om färjelägret. Vi har öppet under sommarsäsongen.

Hos oss bor du i stuga eller campar. Vilket du än väljer så bor du så nära naturen man kan komma. Några få steg från ett skimrande hav med barnvänlig sandstrand eller solstekta klippor.

Den som tröttnar på att bada och sola kanske ger sig ut på en fisketur eller utmanar familjen i minigolf. Hyr en cykel och ta färjan till Öregrund för att strosa omkring, se på båtarna i gästhamnen eller roas av kända och mindre kända artister på Öregrunds-måndag vid Fyrskeppet. Kanske vill du bara ströva omkring i omgivningarna och njuta av lugnet. Låt dig fascineras av öns unika kulturlandskap. Vad kan vara mer rofyllt än att sitta på bryggan och meta och samtidigt se solen gå ner i havet? För barnen arrangeras bla fisketävling och femkamp. Vi har cykeluthyrning, minigolf, minilivs, boulebana, volleyboll och restaurang med fullständiga rättigheter. Vad sägs om ett härligt vedeldat bastubad, antingen på land eller på vår bastuflotte? Eller njut i vår badtunna med familj och vänner! Havsutsikten bjuder vi på.

På Doppingen Restaurang & Bar kan ni äta god mat till bra priser med en underbar utsikt från verandan. Livemusik flera gånger i veckan. Stor gästbrygga finns.

Hundar och andra husdjur är alltid välkomna. Kopplade och under uppsikt för allas trevnad. Inga djur är tillåtna på badplatserna men särskilt hundbad finns på området.

Vi lovar en härlig semester för dig och din familj.